Uitvaartverzorging op maat

Als een dierbare overleden is, zal een arts degene zijn die het eerst gebeld moet worden. Daarna kunt u best de tijd nemen nog even alleen te zijn met uw naaste, of met andere nabestaanden. Het is belangrijk om hier rust voor te nemen. Als u al in een eerder stadium uw keuze voor de uitvaartondernemer heeft gemaakt, zal deze hier ook na een telefoontje van u respect voor hebben. Natuurlijk moet er van alles geregeld worden, maar dat hoeft allemaal niet meteen. Als u in dit stadium nog een uitvaartverzorger moet kiezen, dan is het verstandig om dat gezamenlijk te doen. Na rustig overleg weten nabestaanden vaak wel of er een polis is en of die in natura uitkeert of dat het bedrag op te nemen is. In beide gevallen bent u vrij om te kiezen en bent u niet verplicht de naam op de polis te bellen. Sterker nog: u doet er verstandig aan eerst verder te kijken. Dat zal u in de meeste gevallen geld schelen en dat hoeft niets af te doen aan de waardigheid van het afscheid.

 

Laat u informeren door Kosten Crematie over uitvaartverzorging op maat.  Bel vrijblijvend (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.  Of als u kiest voor een begrafenis kijk dan op www.kostenuitvaart.nl.

Uitvaartverzorging goed geregeld

Als de uitvaartverzorging wordt uitgevoerd door een uitvaartondernemer die niet onder de traditionele namen valt, kan het beslist een mooie, gedenkwaardige uitvaart worden. Ook als het een goedkope uitvaart of goedkope crematie is. Vooral helderheid en duidelijkheid vooraf is belangrijk. Dat u weet wat u overlaat aan de uitvaartverzorging en welke handelingen u liever zelf doet of gewoon niet nodig vindt. U weet zelf wat voor u van waarde is, waarbij u zich goed voelt en dat u ook het idee heeft dat u naar de wens van de overledene handelt. Dat is belangrijk en niet wat iemand anders vindt dat u moet doen. Of wat zogenaamd waardig zou zijn, of waarmee u – als u het niet wilt doen – de overledene tekort zou doen.

Bekijkt u deze overzichtelijke pakketten die u inzicht geven in wat er mogelijk is en wat de bijbehorende kosten zijn. En maak vooral uw eigen keuzes. Er zijn budget pakketten en de wat uitgebreidere pakketten, die u wat meer vrijheid geven in tijd en plaats. Heeft u daarna nog vragen, neem gerust contact op met Kosten Crematie.

Uitvaartverzorging (vooraf) regelen

Om al voor een binnenkort verwacht overlijden – of misschien voor u zelf voor in de verre toekomst – een en ander vast te leggen, kunt u hier een intakeformulier invullen. Daarmee kunt u alvast uw voorkeuren aangeven op het gebied van uitvaartverzorging en alle gegevens achterlaten die nodig zijn om te zijner tijd een begrafenis of een crematie te regelen. Het is prettig in hectische tijden niet nog al die beslissingen te moeten nemen en voor uw eventuele nabestaanden is het heel prettig als ze weten wat u gewild zou hebben. Dat scheelt een hoop onnodige stress voor uw dierbaren. Het verlies van een naaste is al moeilijk genoeg.

Uitvaartverzorging