Uitvaartondernemer naar keuze

Welke uitvaartondernemer u moet kiezen is soms lastig. Er zijn er zoveel en de verschillen in prijs zijn groot en niet elke uitvaartondernemer is transparant in die kosten. Het is raadzaam om uw keuze bewust te maken en alleen in zee te gaan met de uitvaartondernemer die vooraf helder en duidelijk laat weten wat hij/ zij voor u gaat regelen, tegen welke kosten. Zeker is dat u niet verplicht bent de uitvaartverzorger te kiezen die op de polis genoemd wordt. Daarmee bent u misschien verzekerd van een bekende naam, maar beslist niet van de beste of de best betaalbare uitvaartondernemer. Deze prijzen liggen vaak boven de 6 à 7000 euro en dat is beslist niet nodig om toch een mooi afscheid te organiseren waar u met een goed gevoel aan terugdenkt. Er zijn uitvaartondernemers waar u met dat bedrag veel meer kunt doen.

Wat u nu kan helpen zijn duidelijke pakketten en daarbij ook de ervaringen van anderen.

Kosten Crematie biedt helder overzicht in diverse pakketten. Voor vragen kunt u 24/7 terecht bij Kosten Crematie. Bel(085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.

Uitvaartondernemer voor goedkope uitvaart

Een overlijden vindt niet altijd plotseling plaats, vaker gaat er een wat langer sterfbed aan vooraf. Het kan raadzaam zijn om in die periode alvast te gaan kijken welke uitvaartondernemer bij u past. En welke uitvaartondernemer u kan bieden wat u wilt, binnen het beschikbare budget. De ervaring leert dat nabestaanden een uitvaart achteraf wel goed geslaagd vinden, maar dat de kosten tegenvallen. Achteraf komt er een rekening van extra kosten die vooraf niet duidelijk waren.

Kosten Crematie weet hoe dat te voorkomen is:  Kies een uitvaartondernemer die vooraf duidelijk aangeeft wat hij/zij doet voor welk bedrag. Daarbij moeten eventuele onvermijdbare kosten achteraf, vooraf duidelijk verteld worden. Bijvoorbeeld het aantal gebruikte consumpties bij een condoleance is vooraf niet altijd goed aan te geven, dat moet achteraf nog berekend worden. Juist omdat er dan alleen betaald wordt voor wat er geconsumeerd is en niet meer dan dat. Transparantie moet voorop staan. Dat voorkomt een nare nasmaak en onverwachte nota’s achteraf.

Kies de juiste uitvaartondernemer

Bedenk vooraf wat u eigenlijk wilt en bekijk hier wat u met bijvoorbeeld budget pakketten of met wat uitgebreidere pakketten kunt doen. De kosten uitvaart kunnen zo 1 à 2000 euro lager liggen. Of u blijkt voor een vergelijkbare totaalprijs meer te kunnen doen.

Heeft u vragen of wilt u uw ideeën voorleggen?

Bel vrijblijvend (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.

Uitvaartondernemer