Uitvaartcentrum

Van alles wat een crematie regelen allemaal met zich meebrengt zijn, naast het verdriet, de keuzes vaak het lastigst. Zeker zo vlak na het overlijden van een dierbare, een periode waar al zoveel op u afkomt. Het enige dat Kosten Crematie voor u kan doen is proberen u te helpen bij die keuzes. En dan niet alleen de keuze voor het uitvaartcentrum, maar bijvoorbeeld ook wie de uitvaartverzorging op zich gaat nemen. Vervolgens moet het budget gecheckt worden; is er een polis beschikbaar of niet? Zou een goedkope crematie of een goedkope uitvaart nu echt wat zijn. Of moeten we ons maar schikken in hogere kosten? Veel vragen zult u zelf moeten beantwoorden, zelf de keuze maken. Maar Kosten Crematie kan u verzekeren dat een mooi passend en waardig afscheid beslist niet duur hoeft te zijn. Een goedkope crematie of begrafenis doet niets af aan de kwaliteit. Bekijkt u de diverse mogelijkheden in deze pakketten en lees ook ervaringen van anderen.

Uitvaartcentrum, thuis of in een voetbalstadion

Het uitvaartcentrum is de plek waar rouwbijeenkomsten gehouden kunnen worden, waar overledenen kunnen worden gekoeld tot de uitvaart, waar rouwbezoeken kunnen worden gebracht aan de overledene. Deze functies kan uw eigen huis ook hebben. Als u wilt dat de overledene thuis blijft, kan de opbaring daar in bed of in een kist plaatsvinden en kunnen nabestaanden zo vaak komen als wenselijk is. Naast de kosten voor de koeling kan dat zonder verdere kosten, die in een uitvaartcentrum wel gerekend zullen worden. Als u bij het regelen van een uitvaart bedenkt dat u liever een mooie plechtigheid in het uitvaartcentrum wilt, kunt u de periode na het overlijden tot de uitvaart bijvoorbeeld goedkoper houden door thuis of in een ander dienstencentrum de koeling te regelen. Zo kunt u besparen op de kosten en toch de uitvaart zo regelen als u dat wenst. Eigenlijk is alles mogelijk, ook een uitvaart in een voetbalstadion. Neem contact op met Kosten Crematie als u vragen heeft.

Uitvaartcentrum met mooie bloemen

Of u in het uitvaartcentrum nu een goedkope uitvaart wilt regelen of een uitgebreide uitvaart waar kosten nog moeite gespaard is, bloemen zijn vaak wel heel welkom. Terwijl rouwboeketten vaak ongekend duur zijn, kunt u bij www.heavenly-flowers.nl bloemen bestellen die niet alleen voordelig zijn, maar ook mooi, vers en naar wens samengesteld. U kunt kiezen voor traditionele Biedermeiers, druppelvormige arrangementen of een langwerpig stuk dat de hele kist bedekt. Maar er zijn ook vormen als een hart, een vlinder, of zelfs muzieknoten.

Kosten Crematie laat zien dat er meer kan dan u waarschijnlijk voor mogelijk houdt, voor een lagere prijs dan u verwacht.

In deze pakketten krijgt u een duidelijk beeld en bij vragen kunt u 24/7 terecht bij Kosten Crematie. Bel  (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.

Uitvaartcentrum