Kosten uitvaart? Wat of wie bepaalt die kosten?

Wat kost een uitvaart? Als u een waardig afscheid wilt regelen voor een dierbare is uw eerste vraag misschien niet deze. Maar het is wel een belangrijke vraag. Natuurlijk is het voor u en de andere nabestaanden goed om op een respectvolle, liefdevolle manier afscheid te kunnen nemen en dat kost natuurlijk geld. Maar hoeveel dat is, is afhankelijk van veel aspecten. Niet in de laatste plaats de keuze voor de uitvaartondernemer. Die bepaalt ook of het goed geregeld wordt. Goedkoop en goed geregeld, dat is eigenlijk het mooiste. En gelukkig kan dat ook.
Bij Kosten Crematie vindt u budget pakketten waarbij u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u al uw wensen en ideeën bespreken. Bel gerust, geheel vrijblijvend, Kosten Crematie (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.

 

Kosten uitvaart: Crematie of begrafenis?

Een crematie regelen kost over het algemeen minder dan een begrafenis. De aanschaf of huur van een graf en het onderhoud daarvan zijn onvermijdelijk extra kosten. Elke begraafplaats hanteert andere tarieven, ook elke gemeente heeft een eigen prijs. Voor meer informatie over begrafeniskosten kunt u terecht op www.kostenuitvaart.nl.
Ook voor de crematoria in Nederland geldt dat ze elk een eigen prijs rekenen, ook vaak verschillend per gemeente. Daarom is het aan te raden om u daarin te laten adviseren. Een crematorium in de buurt is niet altijd beter of mooier dan een crematorium op een andere locatie. Bovendien heeft het werkelijke afscheid al eerder plaatsgevonden, dus de locatie is niet voor iedereen even belangrijk. Dat kan schelen in de kosten. Aan de andere kant kan juist de keuze voor een specifiek crematorium voor u heel belangrijk zijn, en kunt u – als dit juist een duur crematorium is – op andere facetten de kosten van de uitvaart in de hand houden.

 

Kosten uitvaart in eigen hand

Om de kosten van de uitvaart binnen uw budget te houden, helpen de heldere duidelijke pakketten. Hierin vindt u overzichtelijk een aantal voorbeelden van hoe een crematie vormgegeven kan worden. Dat kunt u naar wens aanpassen en uitbreiden. Er zijn budget pakketten die u helpen de uitvaartverzorging respectvol en waardig te laten plaatsvinden. De andere pakketten bieden wat uitgebreidere mogelijkheden, met meer vrijheid in tijdstip en locatie, waarmee u het afscheid zo mooi en passend kunt laten zijn als u en de andere nabestaanden wensen.

Om de kosten uitvaart verder te beperken, adviseren we u eens te kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl. Mocht u een andere kist willen dan de nette standaardkist, die meestal gebruikt wordt, kunt u hier tegen betaalbare prijzen een andere bestellen. Door korte lijnen met leveranciers en lagere marges dan gebruikelijk zijn de prijzen hier lager dan elders. Dat geldt ook voor www.heavenly-flowers.nl waar u bijzondere rouwboeketten die goed betaalbaar zijn, kunt vinden. Variërend van traditionele rouwstukken, tot speciaal gevormde boeketten als een vlinder of een gitaar bijvoorbeeld.

 

Benieuwd naar kosten uitvaart?

Bel voor meer informatie Kosten Crematie (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.

Kosten uitvaart