Goedkope crematie?

Een goedkope crematie kan écht smaakvol, waardig en persoonlijk zijn, daar kunt u van op aan. Een respectvol afscheid hoeft niet duur te zijn. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt, door allerlei aspecten toe te voegen. Maar een liefdevol afscheid zit hem niet in de hoeveelheid geld die u er aan uitgeeft. Kosten Crematie toont hier heldere pakketten waarmee u een idee krijgt van wat er allemaal nodig is om een uitvaart in de basis te organiseren. U kunt kiezen voor een compleet verzorgde crematie zonder plechtigheid in het crematorium (pakket Essentie). Als u wel graag een intiem, kleinschalig samenzijn in het crematorium wilt, bekijkt u dan pakket Compact. Als u de voorkeur heeft voor een wat uitgebreidere, verzorgde plechtigheid in de aula van het crematorium, geeft pakket Compleet u een overzichtelijk beeld.

 

Meer weten over een goedkope crematie?

Bel gerust Kosten Crematie (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl. Kosten Crematie denkt graag met u mee over de mogelijkheden die er zijn, terwijl u zelf de regie houdt. Een goedkope crematie zal een mooie herinnering worden als een goede, betrokken uitvaartondernemer u dan bijstaat. Passend bij uw wensen en passend binnen uw budget.

 

Goedkope crematie, wel of niet verzekerd

Of er nu wel of niet een polis is, de uitvaartverzorger die een goedkope crematie aanbiedt, zal u altijd helpen. U zult zich misschien niet overal welkom voelen als u een lager budget beschikbaar heeft, maar daarvoor hoeft u bij Kosten Crematie niet bang te zijn. Iedereen verdient een mooi afscheid en dat is altijd wel te regelen. En als er wel een polis is hoeft u niet die genoemde dure uitvaartondernemer te bellen, maar kunt u uw eigen keuze maken.

In de pakketten die Kosten Crematie hier toont, kunt u alvast zien wat de kosten zijn bij de diverse keuzes. Misschien bent u verrast wat u allemaal nog binnen het beschikbare bedrag aan mogelijkheden heeft, zeker als er wel een polis is die uitkeert. Wat de duurdere uitvaartondernemers ook voor prijzen rekenen, de ware kosten zijn veel lager en daar let Kosten Crematie op.
Een mooie crematie regelen, waar iedereen met een goed gevoel op kan terugkijken, dat is echt mogelijk.

Voor meer informatie is Kosten Crematie 24/7 bereikbaar. Bel (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.

 

Goedkope Crematie voelt niet ’goedkoop’

Ook bij een goedkope crematie zal iedereen het gevoel hebben dat het netjes, waardig en passend bij de overledene geregeld is. Natuurlijk heeft elke toevoeging een prijskaartje, maar door duidelijk aan te geven wat de verschillende aspecten kosten, heeft u zelf de regie in uw keuzes. Met wat betrouwbare hulp weet u vooraf wat al uw keuzes zullen gaan kosten. Zo zult u achteraf niet voor onverwachte hoge kosten staan. En alle aanwezigen zullen een crematie meemaken die sfeervol, waardig en persoonlijk is en beslist niet ‘goedkoop’ aanvoelt. Precies zoals u het wilt, passend bij het geleefde leven van de overledene én binnen het beschikbare budget.

Goedkope crematie