Crematorium…, maar welke dan?

Het crematorium waar u al eens eerder geweest bent, is vaak het crematorium waar u gelijk aan denkt als u een crematie moet regelen. Niet iedereen denkt direct aan alle andere crematoria die er zijn in Nederland, met elk een eigen tarief. Zeker niet in een hectische, vaak emotionele periode als die na het overlijden van een dierbare. Soms is helemaal duidelijk hoe iemand wil dat zijn of haar uitvaart eruit gaat zien, en ook waar dat moet plaatsvinden. En heel soms weten de nabestaanden dat ook. Vaker is het zo dat er niet veel over gesproken is en dat nabestaanden het zelf moeten uitzoeken. Dan is hulp van een betrouwbare uitvaartverzorger heel prettig. Maar ook die moet u kiezen. Gelukkig kan Kosten Crematie u op weg helpen. Niet alleen bij het kiezen van het crematorium, maar ook bij wat er verder allemaal komt kijken bij een crematie.

Bekijk hier alvast de diverse pakketten die een helder overzicht geven, waarmee het maken van keuzes makkelijker wordt. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met Kosten Crematie als u vragen heeft. Juist door erover te praten, krijgt een idee meer vorm. En de ruime ervaring van een uitvaartondernemer kan daar goed bij helpen.
Bel vrijblijvend Kosten Crematie (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.

 

Crematorium, in de buurt of elders

Een crematorium heeft voor iedereen een andere betekenis. Het kan zijn dat u een crematorium in uw gedachte heeft waar u (ooit) uw eigen afscheid wilt zien, maar het kan ook zijn dat u niets heeft bij een crematorium en dat u dat meer als de plek ziet waar de technische crematie plaatsvindt. En voor u kan de plechtigheid en/of condoleance overal elders plaatsvinden. In de plaatselijke kroeg of op een mooi landgoed, of bij u thuis of in de tuin. Bij elke keuze gelden andere tarieven. En zo kunt u zelf de kosten van een crematie in eigen hand houden. En wordt elk afscheid een passend afscheid, of dat nu een goedkope crematie is of niet. En voor welk crematorium u ook kiest. Aan de hand van deze pakketten komt u vast op ideeën waar u verder mee kunt.

 

Crematorium of uitvaartcentrum

Niet altijd is ook direct duidelijk of iemand gecremeerd wilde worden of begraven. Mocht u meer willen weten over de kosten van een begrafenis kijk op www.kostenuitvaart.nl . Daarnaast kan het ook zo zijn dat een crematorium vlak naast een begraafplaats ligt en dat het uitvaartcentrum in beide gevallen gebruikt kan worden voor een plechtigheid of een condoleance. Ook zijn hier vaak mogelijkheden voor opbaring. Soms zijn er familiekamers beschikbaar waar u met behulp van een eigen sleutel, wanneer u maar wilt, de overledene kunt bezoeken in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

Nog vragen?

U kunt 24/7 terecht bij Kosten Crematie (085)-016 00 70 of mail info@kostencrematie.nl.

Crematorium