Crematie regelen? Kosten Crematie helpt.

Een crematie regelen die passend, betaalbaar en een blijvend mooie herinnering is. Dat valt in een periode van verdriet vaak niet mee. Daar kunt u hulp bij gebruiken. Kosten Crematie biedt u die hulp.

Een crematie regelen begint vaak met de keuze voor een uitvaartondernemer. Wilt u er een die alles uit handen neemt, waarna achteraf de – vaak (te) hoge) – rekening gepresenteerd wordt? Of gaat uw voorkeur uit naar iemand die u helpt uw gedachten hierover te ordenen en vervolgens van u overneemt wat u liever niet zelf doet? Bij het regelen van een crematie is het vooral belangrijk dat uw eigen wensen voorop staan en gehoord worden. Pas dan zult u achteraf met een warm gevoel terugdenken aan het afscheid van uw dierbare. Vooral ook als de kosten van de crematie passen bij uw beschikbare budget.

Crematie regelen naar uw wensen

Om een crematie zo te kunnen regelen dat u er een goed gevoel bij heeft en houdt, heeft Kosten Crematie de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet, met de bijbehorende kosten.
Bekijk in de pakketten hoe de verschillende keuzes de kosten bepalen. De een zal een intiem afscheid kiezen, de ander wil een uitgebreide plechtigheid en condoleance. Een opbaring thuis, wel of geen rouwbezoek, een bijzondere kist, zeeën van bloemen of juist helemaal geen. Wel of geen rouwkaarten, een afscheid in het plaatselijke café en liever in de aula van het crematorium. De mogelijkheden zijn talrijk en allemaal bespreekbaar.

Kosten Crematie is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen (085)-016 00 70 of mail naar info@kostencrematie.nl

Een crematie regelen is niet iets waar veel mensen vooraf over nadenken, dus op het moment dat een dierbare overleden is zijn er vaak veel vragen. Hoe zou de overledene het gewild hebben, hoe willen de nabestaanden hun dierbare zelf het liefst gedenken? Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Om het leven van een naaste passend te eren, helpt het om er met elkaar over te praten. Er komen herinneringen boven die kunnen helpen bij het vormgeven van de uitvaart. Of dat nu een goedkope uitvaart is of een goedkope crematie doet daar niets aan af. Het geleefde leven liefdevol herdenken hoeft niet duur te zijn.

Crematie regelen? Goed geregeld:

Vul gerust hier het intakeformulier in en Kosten Crematie neemt vrijblijvend contact met u op.
Het helpt u alvast wat gegevens op een rijtje te zetten, die nodig zijn voor het regelen van een crematie. Het geeft helderheid op het moment van verwarring.
U kunt dit intakeformulier ook invullen als er nog geen overlijden heeft plaatsgevonden, maar u voor uzelf of voor uw eventuele nabestaanden alvast een en ander helder wilt maken. Dat helpt zeker in een periode waar emoties vaak oplopen.

 

Geen crematie regelen maar een begrafenis?

Kijk op www.kostenuitvaart.nl en laat u informeren.

Crematie regelen